Vettem hát ¾ kg vegyes gombát (laska, csiperke, róka) s felszeleteltem.
1 cs. apróra vágott újhagymával, két marék gyöngyhagymával vajon összepirítottam, majd 30 dkg koktél paradicsomot, sót, borsot, 2 gerezd apróra vágott fokhagymát, kakukkfüvet hozzávegyítettem és még negyedórát hagytam kislángon a serpenyőben összefőni. A végén hozzálöttyintettem 1 dl száraz vörösbort is.
Tálaláshoz 1 dl száraz vörösborhoz 2-3 evőkanálnyi
áfonyalekvárt kevertem.
Így készült az a külön csík a tányér közepére.
Így készült az a külön csík a tányér közepére.
Köretnek pedig petrezselymes vajjal héjában főtt/sült
krumplit gondoltam.
Kérsz egy kanállal?
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése